Huisbeveiliging

Een Veilig Huis Is Een Écht Thuis

huisbeveiliging-familie-window-safety-shield

Thuis is waar we samen eten, samen slapen, onze kinderen opgroeien en waar we veilig kunnen zijn. Toch wordt er jaarlijks nog bij meer dan 64.000 woningen in Nederland ingebroken. Waar moet je op letten bij huisbeveiliging om dit te voorkomen?

Doordat huiseigenaren niet de juiste maatregelen treffen om hun woning optimaal te beveiligen kunnen inbrekers nog altijd te gemakkelijk hun doelwitten uitkiezen.

Ontdek waar u op moet letten bij het beveiligen van uw woning en hoe u het inbrekers knap lastig kunt maken om uw rust en veiligheid te verstoren.

De 3 basis principes voor het beveiligen van een woning zijn de sloten, het glas en het licht. Ontdek waarom deze principes zo belangrijk zijn: klik hier.

Maak Van Glas Een Pantser

Met een inbraakwerende raamcoating voorkom je dat een inbreker gemakkelijk de woning kan betreden door simpel weg een raam in te slaan. In huisbeveiliging is glas een cruciaal onderdeel om te beveiligen.

Het Window Safety Shield is een ijzer sterke coating en met glasheldere eigenschappen. Het is 100% transparant en draagt bij aan een extra isolatie van de woning.

Een win-win situatie. Ontdek meer over het window safety shield als beveiligingsoplossing voor uw woning:

huisbeveiliging-window-safety-shield
Hoe kunnen we je helpen?

Informatie nodig voor optimale beveiliging? Vraag een gratis consult bij ons aan!