Bedrijfsbeveiliging

protector-raamfolie-bedrijfsbeveiliging

BedrijfsbeveiligingBescherm Het HART Van Uw Organisatie

Uw bedrijfspand of winkel is een onmisbaar onderdeel in uw bedrijfsvoering. Het is daar waar de bedrijfsprocessen worden uitgevoerd, waar uw klanten worden ontvangen en uw werknemers dagelijks aan het werk gaan.

Zonder een prettige- en motiverende werkomgeving zou uw bedrijf er geheel anders uitzien. Het is daarom zaak uw werkomgeving te koesteren door effectieve beschermingsmaatregelen te treffen en de kans op tegenslagen te minimaliseren.

In Nederland zijn bedrijven over het algemeen voorzien van elektronische alarmsystemen en gecertificeerde hang- en sluitwerken. Toch kunnen inbrekers nog veel te makkelijk en te vaak hun slag slaan.

Uit een onderzoek van de Directie Criminaliteitspreventie van het Ministerie van Justitie blijkt dat de meest buit gemaakte spullen bij inbraken in bedrijven geld, gereedschappen en computers zijn.

Ondanks dat de meeste bedrijven in dit onderzoek voorzien waren van elektronische beveiliging leden zij toch grote schade in zowel het verlies van bezittingen, geld, schade aan het pand en het stil komen te liggen van de bedrijfsprocessen.

Het Window Safety Shield

Bedrijfsbeveiliging

Een optimaal Safetybeleid. Bescherm uw waardevolle inventaris tegen inbrekers.

Gezondheid & Verkleuring

Ingebouwde U.V. filter (99%). Voorkomt verkleuring de inventaris en is gezonder voor uw werknemers.

Isolatie

Vermindert warmteverlies via uw glaswerk. Vriendelijk voor het milieu en de portemonnee.

Europese Normen

Goedgekeurd volgens Europese Normen. Geschikt voor HACCP, IFS & BRC certificeringen.

In bovenstaande diashow ziet u een aantal afgeronde projecten van Protector Raamfolie.

Al deze ramen zijn voorzien van het Window Safety Shield.

Glas is vanaf nu een pantser

Minimaliseer de kans op een succesvolle inbraak met het Window Safety Shield. Het aanbrengen van deze transparante-,  polyester laminaat coating maakt van uw glas een pantser zonder de bezoek- en werkbeleving van uw klanten en werknemers te verminderen. 

Om door de beglazing te komen van een pand dat beveiligd is met het window safety shield zal de inbreker een opening door het raam moeten ‘hakken’. Dit kost tijd en maakt veel lawaai. Twee dingen waar geen enkele inbreker fan van is.

Professionele installatie is snel & schoon

Met een gemiddelde installatie van 2 m2 per uur zijn onze monteurs zeer snel. Met behulp van een professionele snijmachine wordt de coating exact op maat gesneden en daarna zorgvuldig gemonteerd. De installatie gebeurt aan de binnenzijde van het raam en wordt aangebracht tegen de glasrubbers.

Na het installatie- en hechtingsproces is de coating optisch niet zichtbaar en zal deze uw zicht naar buiten niet verhinderen.

Volkmar Golembusch
, Utrecht

Wij onderzoeken verder dan 'eigen product eigenschappen'

Op dit moment is ons onderzoek naar diverse inbraakcijfers bij bedrijven in volle gang. Binnenkort zullen wij de resultaten van dit onderzoek publiceren op onze website met als doel ondernemers en organisaties meer inzicht te verschaffen in de de huidige situatie omtrent inbraken in bedrijven.

“Onderzoek is nog actief.”

“Onderzoek is nog actief.”

Inbraakmethoden in Bedrijven

  • Forceren Slot
  • Breken Raam
  • Forceren Deur

De meest populaire weg die inbrekers nemen is het simpel weg inslaan van het raam. Glas is altijd de zwakste schakel als het aankomt op de beveiliging van een pand. Deuren hebben tegenwoordig vaak goed gecertificeerd hang- en sluitwerk. Er volgt dan al snel een ‘smash & grab’, iets waar camera’s en alarmsystemen ook maar weinig effect op hebben.

Hoe kunnen we je helpen?

Vraag een gratis consult aan voor een waterdicht safetybeleid met het Window Safety Shield.

Volkmar Golembusch
, Utrecht

Klaar voor een waterdichte bedrijfsbeveiliging?

Wij weten wat te doen. Vraag een consult aan: